lauantai 21. helmikuuta 2009

Lautakuntastartti

Ensi viikolla alkavat lautakunnat. Keskiviikkona olisi tekninen lautakunta, jonne en vielä pääse, sillä varsinainen jäsen on menossa paikalle. Tiistaina on sitten rakennus- ja ympäristölautakunnalla ensimmäinen kokous. Esityslistat taustoineen ja liitteineen oli eilen ängetty postiluukusta sisään. Kirjaimellisesti siinä oli ollut änkemistä, sillä valehtelematta neljättä senttiä paksu könsikäs sieltä oli eteismatolle lävähtänyt. Nyt pitäisi sitten viikonlopun aikana ehtiä tutustua koko aineistoon ja vielä sisäistääkin. Huoh.

On jokseenkin hurjaa mennä ensimmäiseen kokoukseen. Sitähän varten sitä ehdolle lähdettiin, että poliitikoksi päädyttäisiin, mutta jotenkin se kaikki alkaa nyt vasta konkretisoitua, että näin todella kävi. Tuntuu, että mitä minulla on muka sanottavaa mihinkään kaavan muutoksiin?! Toisaalta uskon, että juuri minunkaltaistani näkemystä siellä kaivataan: uusia tuulia, freessiä asennetta - pois jäykät, pölyttyneet mielipiteet ja vuosia vanhat riidat!

Olen päättänyt olla oma itseni omine mielipiteineni ja aatteineni. Sillä asenteella olen pärjännyt elämässä tähän asti ja vaikka itse sanonkin, jokseenkin mallikkaasti kuitenkin. :) Keep up good work me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti