perjantai 23. tammikuuta 2009

Avajaiset

Teretulemast kaikki uudelle blogisaitilleni. Juliatahtoovaltuustoon - blogi saa nyt jatkoa tällä sivustolla. Saukkoilu-nimi tulee kiintymyksestäni Lutra lutrinakin tunneittuihin nisäkkäisiin. Saukko on a) söpö, b) vekkuli kaveri ja c) vikkelä, hyvä saalistaja ja mielenkiintoinen persoona. Koen siis suurta sympatiaa saukkoa kohtaan, joten halusin ojentaa lajille kunniaa (?!) nimeämällä blogini heidän mukaansa.

Blogini tarkoitus on palvella minun tekstintuottamishalujani ja tavoitteena on tuottaa laadukasta (?!) pohdiskelevaa, pakinoivaa ja kyseenalaistavaa tekstiä tietysti politiikasta, ilmiöistä ja tapahtumista sekä sattumuksista, joita matkani varrelle osuu.

Nämä ovat uuden blogini avajaiset, jotka käynnistävät sarjan mielenkiintoisia (?!) tekstejä. Tulossa on hajatuksia sekä työ- että luottamustoimintani kattavalta amk-kentältä. Toimin tämän vuoden Sosialidemokraattisten ammattikorkeakouluopiskelijoiden SOMA ry:n puheenjohtajana. Työni ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa on omiaan antamaan näihin blogeihini erilaista pontta, sillä skitsofreenisesti toimin työssäni täysin sitoutumattomana, mutta luottamustoimessani sitoutuneena politiikkaan ja sosialidemokraattiseen aatteeseen. Lisäksi kirjoittelen miltä nyt tuntuu-journalistisesti kokemuksistani kunnallisjärjestön kunnallistoimikunnassa sekä toivottavasti myös muista luottamustoimista, joista myöhemmin lisää. ;)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Julia*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti